Wednesday, 26 September 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin


jimur nak join segmen ni kali ni..
follower jimur yang setakat ni seramai..

seramai 189 follower yg kiut miut gituh..

jimur nak tag

n blogger yg lain^^

36 comments:

  1. Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  2. Saya dtg dari segmen yg sama..Tangkap dia..HHEHEHE

    ReplyDelete
  3. masa utk terjah !
    dtg dri group 2 ..^.^

    http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  4. Dah blogwalking,dah blogswimming,dah blogjumping..skrang nak tangkap owner nya pulak,nak minta follow back..
    *salam kenal ek.Done follow awak juga :D

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  5. hai..terjah dari segmen yg same :)

    ReplyDelete
  6. E'raz datang terjah melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  7. ieza follow sini, jemput folo ieza ^^

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  8. salam... saya dah follow blog ni... jgn lupe follow me 2... tq.. luv u
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  9. Selamat menangkap ^^
    datang dari segmen yg sama

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

    ReplyDelete
  10. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yang sama.Done follow! harap sudi follow semula :-)

    http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow sini...:)

    ReplyDelete
  13. Blogwalking sambil follow! Saya dr segmen yang sama and thanks ;)

    ReplyDelete
  14. Done follow awak datang dari segment yang sama.

    http://fifiesazuki.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  15. Datang membalas kunjungan ;) thanks sebab follow saya :) Dari segmen samaa ;D

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  17. follow dan komen.. dr grup 8.. jom ke blog sy pulak

    ReplyDelete
  18. Membelah samudera berlabuh di sini`
    Bersauh layar membaca entri`
    Sebelum berlayar sudah follow sekali`

    Salam Perkenalan Dari Segmen Yang Sama :)
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  19. hai. sy dari segmen sama.Sy follow n singgah sini.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  20. kakzi dah folo awak.. salam perkenalan...

    dari segmen yang sama :)
    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  21. datang dari segmen sama, jom ke blog anis pula :) http://www.anisempoi.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  22. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

    ReplyDelete
  23. hai, done tangkap awk...jom tangkap saya lak...
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  24. Hi Terjah Sinie , hana dari segmen yg sama group yg ke-4 xD Done Follow You , Hit Me Back ! Salam Perkenalan !
    http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  25. salam...sorry ayu lambat datang hehehe... baru ni lah ada masa..hehehe

    ayu datang dari segmen yang sama..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  26. done follow awak.. jgn lupa singgah dan follow blog na balik.. :D dari segmen yg same.. :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  27. singgah terjah dari segmen yang sama.. ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  28. hi..done follow.
    singgah sini jugak tau :)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  29. salam perkenalan !
    join segmen ni jugak. ^^

    like fanpage FL Bloghouse atau follow twitter untuk update terkini. tq ! =))

    ReplyDelete
  30. salam, saya follow blog ni dari segmen yang sama.. jom terjah blog saya yang tak seberapa ni dan follow sy kembali ok??


    http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  31. hye kamu ,, :)
    singgah balas kunjungan sini ~
    happy blogging keh ^^

    ReplyDelete
  32. hye kamu .. :)
    singgah balas kunjungan sini ~~
    happy blogging keh ^^

    ReplyDelete
  33. hye, terjah sini, dari segmen yang sama..jom terjah blog sy juga.. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  34. Salam n hye~!!

    Sori lmbat terjah blk..
    dh follow ur blog..
    follow me back ye..
    thanks & salam knal ye.. ^_^

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum,

    Maaf sangat2 sebab lambat buat blogwalking... Harap kamu sudi singgah ke blog saya.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  36. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

Klik enTry Yg agak2 Menarik ^^